Malinowa czerwień

Wpis

piątek, 20 października 2017

Pasta z tuńczyka, koziego twarożku i Ajvaru

Składniki:

1 puszka tuńczyka w kawałkach w sosie własnym

3 łyżki łagodnego Ajvaru

1 duży ogórek kiszony, np. małosolny

150 g miękkiego sera koziego (do smarowania pieczywa lub typu feta)

2 łyżki posiekanego szczypioru

sól i pieprz do smaku

Tuńczyka odcedzić, ogórka pokroić w kostkę. Jeśli używamy seka typu feta, należy rozgnieść go widelcem. Wymieszać z serkiem, Ajvarem i szczypiorem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać do pieczywa.

Pasta z tuńczyka, koziego twarożku i Ajvaru

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
mikimama
Czas publikacji:
piątek, 20 października 2017 08:31

Polecane wpisy

Trackback

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz

Wyszukiwarka

Kanał informacyjny





Skrzynka pocztowa Napisz do mnie






Akcja: Nie kradnij zdjęć!

Durszlak.pl

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów

Katalog Smaków - Przepisy kulinarne na każdą okazję i wyszukiwarka przepisów Odszukaj.com - przepisy kulinarne

myTaste.pl

Przepisy Na - katalog kulinarny

zobacz moją galerię na mniamspinka.pl


Wykrywacz smaku - www.wykrywacz-smaku.pl

rondel



zBLOGowani.pl




banner przepis miesiaca




Darmowe fotoblogi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...