Malinowa czerwień

Wpis

środa, 15 marca 2017

Pasta z tuńczyka z rzodkiewką i szczypiorkiem

Pasta z tuńczyka z rzodkiewką i szczypiorkiem

Składniki:

2 puszki tuńczyka w kawałkach w wodzie
400 g serka homogenizowanego (chudego)
pęczek rzodkiewki
pół pęczka szczypiorku
łyżeczka mieszanki ziół do sałatek lub pizzy
sól i pieprz do smaku

Tuńczyka odcedzić z wody i rozetrzeć z serkiem. Z serka odlać serwatkę. Umyte rzodkiewki pokroić w kostkę, a szczypior drobno posiekać. Dodać zioła, przyprawić do smaku solą i pieprzem i dokładnie wymieszać. Podawać z pieczywem.

Pasta z tuńczyka z rzodkiewką i szczypiorkiem

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
mikimama
Czas publikacji:
środa, 15 marca 2017 07:30

Polecane wpisy

Trackback

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz

Wyszukiwarka

Kanał informacyjny





Skrzynka pocztowa Napisz do mnie






Akcja: Nie kradnij zdjęć!

Durszlak.pl

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów

Katalog Smaków - Przepisy kulinarne na każdą okazję i wyszukiwarka przepisów Odszukaj.com - przepisy kulinarne

myTaste.pl

Przepisy Na - katalog kulinarny

zobacz moją galerię na mniamspinka.pl


Wykrywacz smaku - www.wykrywacz-smaku.pl

rondel



zBLOGowani.pl




banner przepis miesiaca




Darmowe fotoblogi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...