Czerwień i błękit

Czerwień truskawek i błękit migdałów przyprawione garścią fotografii oraz szczyptą myśli...

Wpis

poniedziałek, 04 lutego 2013

Surówka z kapusty pekińskiej z zielonym ogórkiem i fetą

Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkirm i fetą

Składniki:

5-6 liści kapusty pekińskiej

pół długiego ogórka

pół kostki fety

Sos:

mały kubek chudej śmietany lub jogurt grecki

łyżka koperku

łyżka szczypiorku

sól, pieprz

szczypta cukru pudru

łyżka soku z cytryny

Liście kapusty umyć i osuszyć. Pokroić w kostkę. Ogórka obrać  i również pokroić w kostkę wraz z fetą. Składniki sosu wymieszać z warzywami i fetą. Schłodzić. Podawać do drugiego dania.



Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
mikimama
Czas publikacji:
poniedziałek, 04 lutego 2013 09:03

Trackback

Komentarze

Dodaj komentarz

  • jolantaszyndlarewicz napisał(a) komentarz datowany na 2013/02/04 09:51:31:

    Cudowna w swojej prostocie surówka .... tylko 3 składniki, a jaki smak:) pozdrawiam

  • majanaboxing napisał(a) komentarz datowany na 2013/02/04 22:01:04:

    Jak ja lubię takie surówki, mniam :)

  • izaa_a napisał(a) komentarz datowany na 2013/02/04 22:56:30:

    fajna suróweczka

  • pieczarka_mysia napisał(a) komentarz datowany na 2013/02/06 11:22:21:

    mniam, uwielbiam takie surowki :)

  • 6benek napisał(a) komentarz datowany na 2013/04/19 20:04:19:

    Musi być przepyszna mając takie składniki

Dodaj komentarz

Wyszukiwarka

Kanał informacyjny





Skrzynka pocztowa Napisz do mnie






Akcja: Nie kradnij zdjęć!

Durszlak.pl

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów

Odszukaj.com - przepisy kulinarne

Top Blogi

Przepisy Na - katalog kulinarny

zobacz moją galerię na mniamspinka.pl


Wykrywacz smaku - www.wykrywacz-smaku.pl


Darmowe fotoblogi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...